Replato. Lichtbakken en frames.

Een lichtbak is een reclame-uiting dat intern wordt verlicht. Hierdoor is de lichtbak ’s avonds ook goed zichtbaar. Het voordeel van interne verlichting is dat lichtbakken duidelijk te lezen zijn van grote afstanden en dat er geen externe elementen zijn die het licht kunnen hinderen. Lichtbakken geven uw organisatie een professionele uitstraling en een onderscheidend aanzicht in het donker.


LED lichtbak

De lichtbakken van Replato maken gebruik van  led verlichting. Led verlichting is zeer duurzaam en verbruikt weinig stroom. Wij weten precies welke LED oplossing het beste effect heeft voor elke toepassing. U bent dan niet alleen verzekerd van een lichtbak of spandoek met een mooie en opvallende uitstraling, maar ook van LED verlichting dat vele jaren probleemloos meegaat.

Lichtbakken en spandoeksystemen

De traditionele lichtbakken en de moderne spandoeksystemen van Replato zijn ontwikkeld om jarenlang mee te gaan. De toegepaste materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Frames van geanodiseerd aluminium of in kleur gepoedercoat. De lichtbakken zijn van een mooi strak profiel en voorzien van slagvast en UV beschermde Polycarbonaat platen. De spandoek systemen en het doek worden onzichtbaar bevestigd en toch is het doek eenvoudig te verwisselen. Bij onze spandoeksystemen ziet men niet die grove en vaak lelijke buizenframes en elastieken. Door de modernste (milieuvriendelijke) printtechnieken zijn de afbeeldingen zeer scherp en blijven de doeken lang kleurecht.


Lichtbak of spandoeksysteem laten maken,
hoe gaat dat in z’n werk?

Van aanvragen tot facturatie; hieronder staat in 8 stappen duidelijk omschreven, hoe wij te werk gaan.

 1. 1
 2. Aanvraag indienen

  U kunt uw aanvraag/bestelling mailen naar info@replato.nl of hier uw aanvraag indienen. Telefonisch kunt u uw wensen bespreken via 0546-861116

 3. 2
 4. Offerte

  U ontvangt vaak een vrijblijvende offerte op maat van één van onze verkoopadviseurs

 5. 3
 6. Bestanden aanleveren (of laten ontwerpen)

  Bij akkoord op de offerte ontvangen wij graag van u de gewenste bestanden zoals; plattegronden, logo’s of lay-out. Aan de hand van de plattegronden kunnen onze specialisten voor u de plaats van bewegwijzering aangeven. Wij ontwerpen geen logo’s, maar wanneer u geen opmaak bezit, kunnen wij deze tegen aantrekkelijke tarieven voor u verzorgen.

 7. 4
 8. Digitale proefdruk(ken)

  Zodra wij uw bestanden ontvangen hebben, krijgt u eerst een digitale drukproef toegestuurd van uw bestelde bewegwijzering of geveltekst, die u moet beoordelen/bekritiseren en uiteindelijk moet goedkeuren voor productie.

 9. 5
 10. Orderbevestiging

  Wanneer wij de goedkeuring ontvangen hebben, ontvangt u van ons de orderbevestiging met de levertijd en voorwaarden.

 11. 6
 12. Productie

  Het Replato-team gaat uw bestelling verwerken en in de fabriek worden uw producten geproduceerd.

 13. 7
 14. Levering of montage

  De levertijd is afhankelijk van de bestelhoeveelheid, dit kunt u bespreken met uw contactpersoon binnen Replato.
  Wanneer uw bestelling gereed is, kunnen wij de bestelling versturen via DHL.
  Ook hebben wij vakkundige Sign-monteurs binnen ons team, die voor u de producten kunnen monteren.

 15. 8
 16. Facturatie

  Betaling uiterlijk binnen 30 werkdagen na factuurdatum


Meer informatie?

Heeft u een vraag over lichtbakken of wilt u iemand spreken?
Onze adviseurs helpen u graag verder.

Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan.