Replato. Vacatures.

Functie Signmaker / Monteur

Wij maken en monteren bewegwijzeringssystemen en gevelbelettering. Onze opdrachten zijn afwisselend van aard.
Bewegwijzering zoals nummerborden en verwijsborden, maar ook portalen, zuilen en gevelteksten. De producten komen in appartementencomplexen, ziekenhuizen, scholen, hotels en winkelcentra. Zie voor meer informatie: www.replato.nl/bewegwijzering

De functie “Signmaker / monteur” omvat het maken en afwerken van de verschillende producten in onze fabriek in Almelo en deze vervolgens op locatie monteren.

De werkzaamheden zijn vaak voor grote en in het oog springende projecten door het hele land verspreid. De montagewerkzaamheden en de productie in eigen fabriek proberen wij zo veel mogelijk te verdelen. Het komt er op neer dat gemiddeld 2 à 3 dagen per week gemonteerd wordt en de andere dagen de werkzaamheden in de productie in Almelo plaatsvinden. Deze werkzaamheden worden vrijwel altijd in een dagtaak gepland en uitgevoerd. Overwerken is niet standaard, maar bij montagewerk kunnen files ervoor zorgen dat de werkdag soms uitloopt.

Van onze Signmakers / monteurs verwachten wij dat zij technisch aangelegd zijn. Zorgvuldig, schoon en precies werken is daarbij een vereiste.

Ervaring als Signmaker is een pré, echter geen voorwaarde. Met een technische achtergrond als timmerman, monteur of installateur en onze interne opleiding kan je ook goed slagen.

Ben je op zoek naar  een uitdagende en afwisselende baan, deels binnen en deels buiten? Reageer dan via info@replato.nl of bel 0546-861116 en vraag naar Sander Adriaanse.

 

Functie Productie Medewerker

Voor onze CNC- / laserafdeling zijn wij op zoek naar een assistent die ons productieteam kan ondersteunen bij het produceren van naam- en typeplaten, freesletters, frontpanelen en andere 2D objecten! Naast een breed assortiment Sign, maken wij veel naamplaten en typeplaten voor de industriële sector. Ons machinepark bestaat uit een drietal CNC aangestuurde graveer- / freesmachines en lasermachines.

Van onze Productiemedewerkers verwachten wij dat zij goed samen kunnen werken, technisch aangelegd en betrokken zijn. Zorgvuldig en precies werken is daarbij een vereiste.

Ben je op zoek naar afwisselend werk in een gezellig team en werk je graag met je handen? Reageer dan via info@replato.nl of bel 0546-861116 en vraag naar Jordi Adriaanse.