Metaal printen

Printen op metalen, doek of foliemateriaal. Wij zijn specialist op het gebied van printwerk voor de industrie!

Digitaal printen op metaal, doek of foliemateriaal? Wij zijn specialist op het gebied van printwerk voor de industrie!
Wij werken met de modernste printtechnieken voor het printen van metaal. Naast metaal kunnen we in onze fabriek ook op folie, plaatmateriaal of doek printen.

Onze prints zijn haarscherp, kleurecht en UV-bestendig. In het ‘printerpark’ staan ‘flatbed’ printers om direct op kunststoffen of metalen te printen, en rol-to-rol printers voor folies, doek of posters. Lees meer over onze zelfontwikkelde druktechniek en aluminium printwerk op onze pagina: digitaal printen in aluminium!

metaal printen
Digitaal printen op metaal

Printen op RVS

Naast aluminium is RVS één van de meest gebruikte materialen voor het digitaal printen. Dus ben jij op zoek naar RVS naam-en typeplaten, RVS labels, RVS nummerplaatjes, RVS bedieningspanelen of RVS QR-codes? Neem dan contact met ons op!

Op metaal printen

Tegenwoordig worden de meeste metalen naam-en typeplaten, labels, nummerplaatjes en bedieningspanelen digitaal geprint. In veel gevallen een goede vervanger voor de lang bewezen techniek van zeefdrukken.

De voordelen van metaal printen zijn de relatief lagere kosten. In tegenstelling tot zeefdrukken heeft digitaal printen lagere opstartkosten. Het is hierdoor ook makkelijker om kleinere oplages te printen. Een ander groot voordeel van metaal printen is dat het de mogelijkheid geeft complexe afbeeldingen en ontwerpen haarfijn weer te geven op het materiaal.

Wij produceren voornamelijk plaatwerk voor de industrie. Metaal geprint materiaal heeft bij ons dan ook altijd de functie voor de indicatie, registratie of aanduiding van belangrijke informatie. Van toepassing op bijvoorbeeld machines en aanhangers. Benieuwd wat voor u de beste keus is? Wij bekijken de gewenste toepassing en adviseren graag over het materiaal en de uitvoering!

Heeft u hulp nodig?

Heeft u een vraag over dit product of de diensten die wij leveren of wilt u iemand spreken? Onze adviseurs helpen u graag verder.