Lasergraveren

Lasergraveren bij Replato

Bent u opzoek naar gegraveerde aluminium, RVS of kunststof typeplatenlabelsgraveerplaatjes, huisnummers voor uw project?
Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wij produceren zelf al deze varianten, op maat. De meest hoogwaardige manier om teksten en/of nummers aan te brengen in plaatmateriaal is door het oppervlakte te graveren. Dit graveren kan ook door gebruik te maken van onze Fiber of Co2 laser graveermachine. De gravure hiervan zal nooit uit het plaatje of bordje gewist worden, waardoor de levensduur enorm lang is.

Ook kunnen wij RVS producten etsen (chemisch graveren). Klik hier voor meer informatie over RVS etsen bij Replato.

Wij lasergraveren ook uw producten!

U wilt uw eigen aluminium labels, aluminium plaatjes of RVS typeplaten voorzien van tekst of codering?
Wij graveren ze voor u in onze fabriek.
Wij bezitten diverse graveermachines waarmee wij uw aluminium, RVS en diverse kunststof onderdelen en platen kunnen voorzien van invulgegevens, wisselende nummers en andere coderingen. Dit doen wij door middel van fysiek graveren of met één van onze lasers. Wij bezitten een Fiber en een tweetal Co2 lasers waarmee wij kunnen lasergraveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden van het graveren van uw producten.

nummerplaatjes - codeplaatjes
nummerplaatjes – codeplaatjes

Heeft u hulp nodig?

Heeft u een vraag over dit product of de diensten die wij leveren of wilt u iemand spreken? Onze adviseurs helpen u graag verder.