Replato. Replasign.®

Bij Replasign® bewegwijzering moet u onder andere denken aan verwijsborden, deurborden, verdiepingsaanduiding, overzichtsborden, pijlen en pictogrammen. Replasign® heeft een uitgekiend assortiment beproefde bewegwijzeringssystemen. Door een ruime keuze aan uitvoeringen, materialen en modellen is er voor elke toepassing en elk budget een systeem.  

Mocht het nou zijn dat u een eigen huisstijl wilt toepassen, is dat ook geen enkel probleem. Wij bezitten een moderne fabriek met veel verschillende productietechnieken waar creatieve vakmensen werken. Bekijk hieronder alle ‘Families’ van Replasign.® Een Familie is een collectie bewegwijzeringsborden in dezelfde stijl. Er zijn 7 verschillende families.


Madison.

Deze moderne maar basic familie bestaat uit standaard geslepen geanodiseerd aluminium tekstbordjes, pictogram bordjes, verwijsborden en wandborden. De tekst kunt u bij de tekstbordjes, verwijs- en overzichtsborden zelf bepalen. De pictogram bordjes zijn standaard, maar uw unieke lay-out is ook toepasbaar! De borden kunnen door middel van dubbelzijdige tape bevestigd worden of voorzien worden van bevestigingsgaatjes.

Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan.


Berkeley.

Deze robuuste en vooral luxe familie bestaat uit standaard RVS tekstbordjes, pictogram bordjes, verwijsborden en wandborden. Het materiaal heeft een geslepen oppervlak en wordt gegraveerd en zwarte in gelakt. De borden hebben een dikte van 1,5mm. De tekst kunt u bij de tekstbordjes, verwijs- en overzichtsborden zelf bepalen. De pictogram bordjes zijn standaard, maar uw unieke lay-out is ook toepasbaar! De borden kunnen door middel van dubbelzijdige tape en kit bevestigd worden of voorzien worden van bevestigingsgaatjes. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan.


Princeton.

Deze klassieke familie bestaat uit standaard kunststof tekstbordjes, pictogram bordjes, verwijsborden en wandborden. Het materiaal heeft een witte of geslepen aluminium-look voorkant,
zwarte tekst en een dikte van 3,2 mm. De tekst kunt u bij de tekstbordjes, verwijs- en overzichtsborden zelf bepalen. De pictogram bordjes zijn standaard, maar uw unieke lay-out is ook toepasbaar! De borden kunnen door middel van dubbelzijdige tape bevestigd worden of voorzien worden van bevestigingsgaatjes.

Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan.


Oxford.

Familie Oxford is een collectie die u helemaal naar wens kunt samenstellen. De formaten, teksten en kleuren kunt u volledig zelf bepalen.Verloop in kleuren en logo’s zijn geen enkel probleem. Deze borden bestaan uit sandwichpanels met een dikte van 3mm voorzien van een digitale UV-print en is licht van gewicht. De borden kunnen dubbelzijdig voorzien worden van tekst en zijn zowel hangend als aan de muur te monteren door middel van dubbelzijdige tape, kit of schroeven.

Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan.


Cambridge.

Als u op zoek bent naar een chique maar elegante oplossing, komt u al gauw bij deze glasheldere collectie uit. Het systeem bestaat uit glasheldere kunststof platen in diverse formaten, voorzien van tekst door middel van folieletters of voorzien van papieren insert. De borden/platen worden op afstand van de muur gemonteerd door middel van luxe RVS afstandhouders te gebruiken. Deze collectie bestaat uit diverse formaten deurbordjes, overzicht- en verwijsborden, hangende borden, verdiepingsaanduidingen en een binnen-zuil.


Meer informatie?

Heeft u een vraag over Replasign®, bewegwijzering of wilt u iemand spreken?
Onze adviseurs helpen u graag verder.

Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan.