Replato. Reclamezuilen en Portalen.

Rechte strakke zuilen, halfronde portalen en zuilen of exclusief vormgegeven portalen en zuilen, uitgevoerd in verschillende materialen, onverlicht, intern verlicht of aangestraald. Wij maken in onze moderne fabriek alles exclusief op maat. De keuze is groot, maar onze gespecialiseerde adviseurs kunnen u daar goed bij helpen. Eerst inventariseren wij uw wensen en dan kijken wij welke oplossing er volgens ons het beste bij past. Daarbij maken wij levensechte presentaties zodat u vooraf precies kunt zien hoe het er werkelijk uit gaat zien. Samen met een duidelijke en overzichtelijke offerte kunt u de beste keuze maken.

Replato. Desinfectie zuil.

Sinds het Corona virus haar intreden heeft gedaan kregen wij steeds meer vragen voor zuilen met handalcohol dispensers.
Wij hebben 2 kleuren desinfectiezuilen in het assortiment. Door eenvoudig met uw elleboog de hendel naar beneden te duwen bedient u de dispenser.
Hierdoor is het mogelijk om uw handen te desinfecteren zonder de hendel met blote handen aan te raken!

Deze zuil kunt u overal binnen uw organisatie neerzetten zodat uw collega’s, toeleveranciers, bezoekers of klanten met gedesinfecteerde handen uw pand kunnen betreden.
Wij kunnen eventueel een bedrijfslogo aanbrengen op de voorzijde van de zuil met de vermelding “Handen desinfecteren verplicht”.

De formaten zijn als volgt: Hoogte: 162cm, Breedte: 60cm, Diepte: 50cm

Desinfectie zuil, wit

Desinfectie zuil, zwart

Bent u geïnteresseerd in dit product of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Replato. Dienstverlening.

Als u dat wenst zorgen wij voor het traject van vergunningaanvraag, de engineering en constructie berekeningen.

Replato. LED specialist.

Sinds de introductie van LED voor sign toepassingen, zo´n tien jaar geleden, zijn wij direct begonnen met de toepassing van LED. Intussen hebben wij veel ervaring opgedaan en wij volgen de ontwikkelingen en nieuwste technieken op de voet. Wij weten precies welke LED oplossing het beste effect heeft voor elke toepassing. U bent dan niet alleen verzekerd van een zuil of portaal met een mooie en opvallende uitstraling, maar ook van LED verlichting dat vele jaren probleemloos meegaat.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over reclamezuilen en portalen of wilt u iemand spreken?
Onze adviseurs helpen u graag verder.

Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan.