Replato. Huisnummerborden.

Door de grote hoeveelheid huisnummerborden en verwijsborden die wij maken zijn wij helemaal gespecialiseerd in het maken van deze borden. Door topkwaliteit, scherpe prijzen, korte levertijden zijn wij een begrip in de markt geworden. Zowel de gegraveerde aluminium en RVS borden als de laser gegraveerde kunststof huisnummerborden en verwijsborden van Replato zijn ongeëvenaard!

Materialen.
De meeste borden maken wij van metaal, maar ook kunststof wordt steeds meer toegepast en zelfs folie en doek komen meer en meer voor net als combinaties van materialen. De metalen borden zijn van Aluminium, RVS of messing. De kunststof borden hoofdzakelijk van Rowmark®, Resopal®, Trespa® en acrylaat, maar wij kunnen veel meer kunststoffen verwerken. Net als folies en bedrukte doeken in een frame.Voor elke toepassing een oplossing.
Samen met onze afnemers komen we altijd tot het gewenste resultaat. Van een eenvoudig bergingsbordjes, of systemen om snel te wisselen tot  hoogwaardige gegraveerde RVS huisnummerborden en verwijsborden. Met onze kennis van materialen en technieken hebben wij altijd de optimale oplossing.

Kwaliteit, snelle service en continuïteit.
Het gehele productieproces van artwork tot en met het afwerken doen wij zelf. Onze organisatie is ingericht op zowel grote series als enkele stuks, dus kunnen we altijd elke vraag aan. Dat doen wij al meer dan 65 jaar. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit, snelle service en continuïteit.


Huisnummers laten maken,
hoe gaat dat in z’n werk?

Van aanvragen tot facturatie; hieronder staat in 8 stappen duidelijk omschreven, hoe wij te werk gaan.

 1. 1
 2. Aanvraag indienen

  U kunt uw aanvraag/bestelling mailen naar info@replato.nl of hier uw aanvraag indienen. Telefonisch kunt u uw wensen bespreken via 0546-861116

 3. 2
 4. Offerte

  U ontvangt vaak een vrijblijvende offerte op maat van één van onze verkoopadviseurs

 5. 3
 6. Bestanden aanleveren (of laten ontwerpen)

  Bij akkoord op de offerte ontvangen wij graag van u de gewenste bestanden zoals; plattegronden, logo’s of lay-out. Aan de hand van de plattegronden kunnen onze specialisten voor u de plaats van bewegwijzering aangeven. Wij ontwerpen geen logo’s, maar wanneer u geen opmaak bezit, kunnen wij deze tegen aantrekkelijke tarieven voor u verzorgen.

 7. 4
 8. Digitale proefdruk(ken)

  Zodra wij uw bestanden ontvangen hebben, krijgt u eerst een digitale drukproef toegestuurd van uw bestelde bewegwijzering of geveltekst, die u moet beoordelen/bekritiseren en uiteindelijk moet goedkeuren voor productie.

 9. 5
 10. Orderbevestiging

  Wanneer wij de goedkeuring ontvangen hebben, ontvangt u van ons de orderbevestiging met de levertijd en voorwaarden.

 11. 6
 12. Productie

  Het Replato-team gaat uw bestelling verwerken en in de fabriek worden uw producten geproduceerd.

 13. 7
 14. Levering of montage

  De levertijd is afhankelijk van de bestelhoeveelheid, dit kunt u bespreken met uw contactpersoon binnen Replato.
  Wanneer uw bestelling gereed is, kunnen wij de bestelling versturen via DHL.
  Ook hebben wij vakkundige Sign-monteurs binnen ons team, die voor u de producten kunnen monteren.

 15. 8
 16. Facturatie

  Betaling uiterlijk binnen 30 werkdagen na factuurdatum


Meer informatie?

Heeft u een vraag over huisnummerborden of wilt u iemand spreken?
Onze adviseurs helpen u graag verder.

Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan.