Replato. Desinfectiezuilen.

Sinds het Corona virus haar intrede heeft gedaan krijgen wij steeds meer vragen voor desinfectiezuilen met handalcohol dispensers.
Een paal of pilaar waar een dispenser aan hangt, die vrij te verplaatsen is binnen een pand. Aangezien wij al sinds jaar en dag zuilen produceren en leveren, sluit dit perfect aan bij ons assortiment.
Wij hebben inmiddels 4 varianten desinfectiezuilen in het assortiment toegevoegd. De “Replato Luxe” variant van spaanplaat in het zwart en wit (een echte meubel), de “Replato Industrieel”, van zwart steigerbuis en eikenhout en de “Replato desinfectiewand Ruben” van geanodiseerd aluminium. Door eenvoudig met uw elleboog de hendel naar beneden te duwen bedient u de dispenser. Hierdoor is het mogelijk om uw handen te desinfecteren zonder de hendel met uw handen aan te raken!

De desinfectiezuil kunt u overal binnen uw organisatie neerzetten zodat uw collega’s, toeleveranciers, bezoekers of klanten met gedesinfecteerde handen uw pand kunnen betreden.
Wij kunnen eventueel een bedrijfslogo aanbrengen op de voorzijde van de desinfectiezuil met de vermelding; “Handen desinfecteren verplicht”.

De “Replato Luxe” desinfectiezuil heeft een hoogte van 162cm een breedte van 60cm en een diepte van 50cm en weegt 17 kg.
De “Replato Indsutrieel” desinfectiezuil heeft een hoogte van 140cm een breedte van 59cm en een diepte van 49cm en weegt 22 kg.
De “Replato desinfectiewand Ruben” heeft een hoogte van 65cm en een breedte van 32,5cm en een diepte van 2cm en weegt 5kg.

 Desinfectiezuil ‘Luxe’ – Replato, wit of zwart model

Bekijk of Download prijslijst


“Uitermate geschikt voor onderwijsinstanties, kantoren, gemeentehuizen, zorginstellingen en fysio- en tandartspraktijken!”


Desinfectiezuilen laten maken,
hoe gaat dat in z’n werk?

Van aanvragen tot facturatie; hieronder staat in 8 stappen duidelijk omschreven, hoe wij te werk gaan.

 1. 1
 2. Aanvraag indienen

  U kunt uw aanvraag/bestelling mailen naar info@replato.nl of hier direct online bestellen. Telefonisch kunt u uw wensen bespreken via 0546-861116

 3. 2
 4. Offerte

  U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat van één van onze verkoopadviseurs

 5. 3
 6. Bestanden aanleveren (of laten ontwerpen)

  Bij akkoord op de offerte ontvangen wij graag van u de gewenste bestanden zoals logo’s of lay-outs. Wij ontwerpen geen logo’s, maar wanneer u geen opmaak bezit, kunnen wij deze tegen aantrekkelijke tarieven voor u verzorgen.

 7. 4
 8. Digitale proefdruk(ken)

  Zodra wij uw bestanden ontvangen hebben, krijgt u eerst een digitale drukproef toegestuurd van uw bestelde desinfectiezuil, die u moet beoordelen en uiteindelijk moet goedkeuren voor productie/levering.

 9. 5
 10. Orderbevestiging

  Wanneer wij de goedkeuring ontvangen hebben, ontvangt u van ons de orderbevestiging met de levertijd en voorwaarden.

 11. 6
 12. Productie

  Het Replato-team gaat uw bestelling verwerken en in de fabriek worden uw desinfectiezuilen geproduceerd.

 13. 7
 14. Levering

  De levertijd is afhankelijk van de bestelhoeveelheid, dit kunt u bespreken met uw contactpersoon binnen Replato.
  Wanneer uw bestelling gereed is, kunnen wij de bestelling versturen via DHL of per speciaal transport.

 15. 8
 16. Facturatie

  Betaling uiterlijk binnen 30 werkdagen na factuurdatum