Replato. Bewegwijzering.

Wij zijn al meer dan 105 jaar gespecialiseerd in de bewegwijzering in en om gebouwen zoals appartementencomplexen, scholen, universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, musea, kantoorpanden, winkelcentra, maar ook in parkeergarages en logistieke omgevingen. Overal waar mensen de weg moeten vinden, zorgen wij voor een totaaloplossing. Bij ons bent u verzekerd van vakkennis, kwaliteit en continuïteit.


Binnenbewegwijzering

Voor binnenbewegwijzering beschikken wij over een grote keuze in systemen (Replasign®), materialen en uitvoeringen. Voor elke toepassing hebben wij een passend design. Maar ook exclusieve ontwerpen bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl.

Buitenbewegwijzering

Voor buitenbewegwijzering produceren wij verwijsborden, parkeerborden, portalen, zuilen en gevelteksten. Zowel in standaarduitvoeringen als maatwerk en uiteraard altijd in een hoogwaardige kwaliteit. Daarbij volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en trends op de voet, dat heeft er toe geleid dat wij ons ook ontwikkeld hebben tot een specialist op het gebied van verlichting voor reclame en gebouwen.


Advies en ontwerp

Onze adviseurs inventariseren uw wensen, verdiepen zich in de mogelijkheden en leggen vrijblijvend een duidelijk voorstel aan u voor. Onze ontwerpers maken hier vervolgens presentaties bij zodat u een goed beeld krijgt van hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien.


pdf_downloadBrochure Bewegwijzering


Bewegwijzering laten maken,
hoe gaat dat in z’n werk?

Van aanvragen tot facturatie; hieronder staat in 8 stappen duidelijk omschreven, hoe wij te werk gaan.

 1. 1
 2. Aanvraag indienen

  U kunt uw aanvraag/bestelling mailen naar info@replato.nl of hier uw aanvraag indienen. Telefonisch kunt u uw wensen bespreken via 0546-861116

 3. 2
 4. Offerte

  U ontvangt vaak een vrijblijvende offerte op maat van één van onze verkoopadviseurs.

 5. 3
 6. Bestanden aanleveren (of laten ontwerpen)

  Bij akkoord op de offerte ontvangen wij graag van u de gewenste bestanden zoals; plattegronden, logo’s of lay-out. Aan de hand van de plattegronden kunnen onze specialisten voor u de plaats van bewegwijzering aangeven. Wij ontwerpen geen logo’s, maar wanneer u geen opmaak bezit, kunnen wij deze tegen aantrekkelijke tarieven voor u verzorgen.

 7. 4
 8. Digitale proefdruk(ken) / Presentatie

  Zodra wij uw bestanden ontvangen hebben, krijgt u eerst een digitale drukproef toegestuurd (in PDF formaat) van uw bestelde bewegwijzering of geveltekst, die u moet beoordelen/bekritiseren en uiteindelijk bij tevredenheid moet goedkeuren voor productie.

 9. 5
 10. Orderbevestiging

  Wanneer wij uw goedkeuring ontvangen hebben, ontvangt u van ons de orderbevestiging met de levertijd en voorwaarden.

 11. 6
 12. Productie

  Het Replato-team gaat uw bestelling verwerken en in de fabriek worden uw producten geproduceerd.

 13. 7
 14. Levering of montage

  De levertijd is afhankelijk van de bestelhoeveelheid, dit kunt u bespreken met uw contactpersoon binnen Replato.
  Wanneer uw bestelling gereed is, kunnen wij de bestelling versturen via DHL.
  Ook hebben wij vakkundige Sign-monteurs binnen ons team, die voor u de producten kunnen monteren.

 15. 8
 16. Facturatie

  Betaling uiterlijk binnen 30 werkdagen na factuurdatum


Meer informatie?

Heeft u een vraag over bewegwijzering of wilt u iemand spreken?
Onze adviseurs helpen u graag verder.

Stel uw vraag