Ontwerpen

Als u niet de mogelijkheid hebt om zelf tekeningen en ontwerpen aan te leveren, kunnen wij u hierbij helpen. Wij hebben diverse adviseurs in dienst, die samen met onze ontwerpers, uw wensen en eisen kunnen verwerken in uw bewegwijzering of uw reclame uiting.

Stel u wilt mooie bewegwijzering in uw pand aanbrengen, maar u bezit alleen een logo en een overzicht van de nummers en/of verdiepingen, maar geen tekening. Geen probleem! Onze ontwerpers kunnen u helpen om uw wensen vorm te geven. Laat onze verkoopadviseurs weten wat u wilt en wij gaan voor u aan de slag. Tegen aantrekkelijke tarieven ontwerpen wij lay-outs of complete bewegwijzeringsplannen. Onze ontwerpers werken met moderne tekenprogramma’s zoals Adobe en CorelDraw en hebben jarenlange ervaring in het vak.

Logo’s en huisstijlen ontwerpen wij niet. Hiervoor kunt u het best uw lokale vormgever raadplegen. Het implementeren van uw logo en huisstijl op borden, platen, reclame zuilen of op folies, is wat wij doen.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u een vraag over dit product of de diensten die wij leveren of wilt u iemand spreken? Onze adviseurs helpen u graag verder.