Rotterdam

Port of Rotterdam

Opdrachtgever

Havenbedrijf Rotterdam

Geleverde diensten

Gevelreclame

Freesletters & logo's

In opdracht van “Port of Rotterdam” hebben wij een viertal unieke RVS brugnamen geproduceerd en gemonteerd op locatie. De massief RVS letters “Rozenburgsebrug” en “Zwartewaalsebrug” (beide twee maal uitgevoerd), hebben een hoogte van 1,85 meter en wegen gemiddeld 75 kg per stuk. De totale lengte is circa 30 meter. Een knap “staaltje” werk!

Heeft u hulp nodig?

Heeft u een vraag over dit product of de diensten die wij leveren of wilt u iemand spreken? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Massief RVS letters

De karakters zijn vervaardigd uit grootformaat RVS plaatmateriaal met een dikte van 10 mm. Ze hebben een hoogte van 185 cm en wegen gemiddeld 75 kg per stuk. De totale lengte is circa 30 meter. De letters zijn aan de achterzijde voorzien van RVS beugels om de montage op locatie soepel te laten verlopen.

Montage

Op twee verschillende locaties in de Europort (Port of Rotterdam) hebben wij de teksten aangebracht op twee nieuwe spoorbruggen; de Zwartewaalsebrug en de Rozenburgsebrug. De teksten zitten op beide kanten van de spoorbruggen bevestigd. De montage heeft in totaal 3 weken in beslag genomen.

Allereerst hebben wij de RVS ankerpunten gemonteerd in de bruggen waarna we de RVS letters op deze ankers hebben aangebracht en vast gezet.

Bent u op zoek naar vergelijkbare RVS letters? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!