Amsterdam

De Goudvink, 93 Appartementen Buiksloterham

Opdrachtgever

HSB Bouw B.V.

Geleverde diensten

Binnenbewegwijzering

Overige producten

Foliewerken

Raamfolies

Verwijsborden

Replato kreeg in april 2022 groen licht om de binnen- en buitenbewegwijzering te produceren en te monteren voor project De Goudvink, 96 appartementen Buiksloterham te Amsterdam. De opdracht werd verstrekt door HSB Bouw B.V. Wij verzorgden onder andere huisnummerstickers, goudkleurige verwijs- en overzichtsborden, meterkastbordjes en diverse folies op deuren en ruiten. Het resultaat is te zien in onderstaande fotoreportage.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u een vraag over dit product of de diensten die wij leveren of wilt u iemand spreken? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Huisnummers van folie

Op alle voordeuren van de appartementen (zowel binnen als buiten) hebben wij zilver- en goudkleurige folienummers aangebracht in de bovenhoek. De nummers zijn duidelijk, stijlvol en leesbaar vanaf de binnenplaats.

Goudkleurige verwijsborden

Om u, met behulp van binnenbewegwijzering, binnen in het pand wegwijs te maken, hebben wij bij de liften en in de galerijen grote gouden verwijsborden gemonteerd. De kunststof platen met "Brushed Gold" look, zijn gegraveerd en hebben zwarte teksten. De duidelijke borden geven het pand de luxe uitstraling die bij het geheel past!

Meterkastbordjes

Minder opvallend, maar wél enorm belangrijk, zijn de meterkastborden die wij geplaatst hebben. Deze witte kunststof plaatjes met zwart gegraveerde teksten zijn bij alle woningen op de meterkasten aangebracht. De bordjes zitten permanent bevestigd met 3M tape.

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw nieuwbouwproject? Neem contact op met één van onze vertegenwoordigers of vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan.