Graveren

Van oorsprong zijn wij een graveerbedrijf. Graveren doen wij al sinds 1913, elke dag, hoofdzakelijk aluminium naam- en typeplaten, kunststof nummerborden en RVS bewegwijzering.
In de loop der jaren zijn er veel ‘nieuwe’ graveertechnieken aan toegevoegd, zoals lasergraveren en etsen (chemisch graveren), maar we kunnen geen dag zonder het traditionele graveren.

typeplaat graveren
typeplaat graveren

Aluminium graveren en RVS graveren

Bent u op zoek naar een graveur voor aluminium of RVS typeplaten, labels, graveerplaatjes, huisnummers voor projecten of verwijsborden? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bekijk hier meer informatie over RVS Graveren.

Wij produceren zelf al deze varianten, op maat. De meest hoogwaardige manier om teksten en/of nummers aan te brengen op plaatmateriaal is door het oppervlakte te graveren en het hierna eventueel in te lakken met inkt.
De gravure zal nooit uit het plaatje of bordje gewist worden, waardoor de levensduur enorm lang is.

Ook kunnen wij RVS producten etsen (chemisch graveren). Klik hier voor meer informatie over RVS etsen bij Replato.

Kunststof graveren

Naast aluminium en RVS, graveren wij ook andere metalen zoals messing en koper, maar ook kunststof.
De meest voorkomende kunststof is Rowmark®. Dit is een moderne versie van het bekende Resopal materiaal.
De Rowmark borden zijn Uv-bestendig, chemicaliën bestendig en kunnen tegen een stootje.
In onze laser machines kunnen wij met grote snelheid en zuiverheid, grote hoeveelheden en formaten plaatjes en borden graveren en uitsnijden. Bewegwijzering zoals huisnummers, overzichtsborden en verwijsborden worden veelvuldig geproduceerd uit Rowmark® kunststof. Ook graveren wij; acrylaat, polycarbonaat, sandwichpanel en andere aangeleverde kunststoffen.

Wij graveren ook uw producten!

U wilt uw eigen aluminium labels, aluminium plaatjes of RVS typeplaten voorzien van tekst of codering?
Wij graveren ze voor u in onze productie hal.
Wij bezitten diverse graveermachines waarmee wij uw aluminium, RVS en diverse kunststof onderdelen en platen kunnen voorzien van invulgegevens, wisselende nummers en andere coderingen.
Vraag gerust naar de mogelijkheden van het graveren van uw producten.

graveren typeplaat naamplaat replato

Heeft u hulp nodig?

Heeft u een vraag over dit product of de diensten die wij leveren of wilt u iemand spreken? Onze adviseurs helpen u graag verder.