Welkom bij Replato

Sinds 1913 fabrikant van Bewegwijzering en Signing.

Al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de productie en montage van bewegwijzering en signing in en om gebouwen. Overal waar mensen de weg moeten vinden, zorgen wij voor een totaaloplossing. Bij ons bent u verzekerd van vakkennis, kwaliteit en continuïteit.

Wij werken voor:

Wat we doen

Onze producten

Hiernaast vindt u een overzicht van de meest voorkomende producten die wij fabriceren en leveren. Wij produceren voor 90% zelf in onze 2500 m2 grote fabriek in Almelo. Naast deze ‘standaard’ producten fabriceren wij ook veel uniek maatwerk. Leg uw vraagstuk gerust bij ons neer en wij gaan samen kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk alle producten

Cases

De Goudvink, 93 Appartementen Buiksloterham

Replato kreeg in april 2022 groen licht om de binnen- en buitenbewegwijzering te produceren en te monteren voor project De Goudvink, 96 appartementen Buiksloterham te Amsterdam. De opdracht werd verstrekt door HSB Bouw B.V. Wij verzorgden onder andere huisnummerstickers, goudkleurige verwijs- en overzichtsborden, meterkastbordjes en.

Bekijk project Bekijk alle projecten

Maar waarom Replato?

Wat u van ons kunt verwachten

Van A tot Z ontzorgen

Uw vraagstuk omtrent signing of bewegwijzering nemen we graag voor u uit handen. Wij adviseren en converteren uw wensen in sign producten. Die wij vervolgens zelf produceren, assembleren en door eigen monteurs op locatie kunnen aanbrengen. Hoe efficiënt is dat?

Persoonlijk contact en advies

Of u nou belt of mailt of een aanvraagformulier instuurt, onze adviseurs behandelen uw aanvraag ten alle tijden persoonlijk en adviseren u daar waar nodig.

Levering of Montage

Na productie kunnen wij de goederen naar u toesturen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om de bestelde elementen door onze monteurs te laten monteren op locatie. Dit doen wij door heel Nederland.

Lees meer over ons

Wall of Fame

Wall of Fame

Door de jaren heen hebben wij voor veel opdrachtgevers
werkzaamheden verricht. Voor sommige opdrachtgevers
éénmalig, voor andere met regelmaat of zelfs continue.
In onze “Wall Of Fame” vindt u een overzicht van
opdrachtgevers die ons het vertrouwen hebben gegeven.
We zijn jullie tot op de dag van vandaag dankbaar!

Vraag offerte aan

Werkwijze

Hoe verloopt een project of bestelling?

Flowchart
Flowchart
Flowchart
Flowchart
Flowchart
Flowchart
Flowchart
Flowchart

Aanvraag indienen

U kunt uw aanvraag/bestelling mailen naar info@replato.nl of uw aanvraag indienen via de website. Telefonisch kunt u uw wensen bespreken via 0546-861116 Uiteraard kunt u ons ook bezoeken om uw wensen te bespreken.

Vrijblijvende offerte

Wanneer alles concreet en duidelijk is, ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat van één van onze verkoopadviseurs. Wanneer er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan neemt een adviseur van Replato contact met u op om het te bespreken. Een afspraak maken op locatie of bij Replato is mogelijk!

Bestanden aanleveren (of laten ontwerpen)

Bij akkoord op de offerte ontvangen wij graag van u de gewenste bestanden zoals; plattegronden, logo’s of lay-out. Aan de hand van de plattegronden kunnen onze specialisten voor u de plaats van bewegwijzering of signing aangeven. Wij ontwerpen geen logo’s, maar wanneer u geen opmaak of tekening bezit, kunnen wij deze tegen aantrekkelijke tarieven voor u verzorgen.

(Digitale) Presentatie

Zodra wij uw bestanden ontvangen hebben, krijgt u eerst een digitale presentatie toegestuurd (in PDF formaat) van uw bestelde bewegwijzering of signing. Deze dient u te beoordelen/bekritiseren en uiteindelijk bij tevredenheid goed te keuren voor productie. Uiteraard kunnen wij de presentatie ook bij u op locatie komen geven!

Orderbevestiging

Wanneer wij uw goedkeuring op de presentatie ontvangen hebben en alle contactgegevens bij ons bekend zijn, ontvangt u van ons de orderbevestiging met de levertijd en voorwaarden. Wij verzoeken u vriendelijk om deze goed te controleren.

Productie

Het Replato-team gaat uw bestelling verwerken en in de fabriek worden uw producten geproduceerd.

Levering of montage

De levertijd is afhankelijk van de bestelhoeveelheid, dit kunt u bespreken met uw contactpersoon binnen Replato. Wanneer uw bestelling gereed is, kunnen wij de bestelling versturen via DHL maar u kunt uw pakket ook afhalen bij Replato. Ook bieden wij de mogelijkheid om de producten te monteren op locatie door onze vakkundige monteurs!

Facturatie

Betaling uiterlijk binnen 30 werkdagen na factuurdatum.

Vorige stap Volgende stap

Opgericht in 1913

Al meer dan 100 jaar ervaring!

Wij zijn al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de bewegwijzering in en om gebouwen zoals appartementencomplexen, scholen, universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen, hotels, musea, kantoorpanden, winkelcentra, maar ook in parkeergarages en logistieke omgevingen. Overal waar mensen de weg moeten vinden, zorgen wij voor een totaaloplossing. Bij ons bent u verzekerd van vakkennis, kwaliteit en continuïteit.

Lees meer over ons

Amsterdam

Amsterdam

Replato bestond al voor het uitbreken van de Eerste wereldoorlog. In 1913 om precies te zijn. Te Amsterdam. Wat we ervan weten is dat Replato zich destijds richtte op de gegoten naamborden, speldjes en dergelijke “toegift artikelen” zoals medailles. Ook het nodige graveerwerk werd er al gedaan.

Soesterberg

Soesterberg

Na de Tweede wereldoorlog is de onderneming officieel in het handelsregister ingeschreven. In die tijd was Replato in Soesterberg gevestigd.

Woudenberg

Woudenberg

Het bedrijf verhuist 16 kilometers verderop, naar Woudenberg. Wat de precieze reden van de verhuizing was, is niet bekend.

Scherpenzeel

Scherpenzeel

In de jaren ’70 verhuist Replato naar Scherpenzeel door de aanhoudende groei. Het pand zat gevestigd aan de snelweg.

Almelo

Almelo

In dit jaar werd er voor de productie een nieuwe fabriek in Almelo gebouwd en geopend maar bleef het kantoor actief in Scherpenzeel.

Het was in die tijd financieel aantrekkelijker om in het oosten van Nederland te produceren dan in het midden- of in de randstad.

Almelo (anno nu)

Almelo (anno nu)

In 1997 werd de fabriek in Almelo uitgebouwd en werden er kantoren gebouwd waarna de vestiging in Scherpenzeel gesloten werd. Tot op de dag van vandaag zijn wij gevestigd aan de Van Weerden Poelmanweg 9 te Almelo.